View Sidebar
No Motor Rally

No Motor Rally

JÁTÉKOS, PECSÉTGYŰJTŐS TERMÉSZETJÁRÁS MINDENKINEK!

Családdal, barátokkal, egyénileg, gyalogosan, kerékpárral, lóháton, kutyát sétáltatva, CSAK ÉLŐ ERŐVEL! A festői szépségű Magas-Bakony települése, Csesznek minden tavasszal várja a játékkal egybekötött természetjárást és vendégeskedést kedvelőket.

A No Motor Rally vár minden nevezőt, aki nem riad vissza attól, hogy megtegye a 15 km-es CSALÁDOS vagy a 25-, 40-, 70 km-es SPORTOS távok egyikét, tetszőleges felosztásban és irányban, gyalog, biciklivel, lóháton vagy bármilyen nem motorizált eszközzel. A jelzett úton teljesíthető táv megtétele során a nevezési lapra be kell gyűjteni a szükséges számú pecsétet. Az összegyűjtött pecsétekkel sorsoláson lehet részt venni, ahol értékes nyeremények találnak gazdára. Nevezni lehet egyénileg, 14 és 18 év között kedvezménnyel, és családosan. A túrázás mellett érdemes időt hagyni a cseszneki programok megtekintésére, a házias ízek kóstolgatására.

A választott távot a megadott két nap során, szombaton 8:00 óra és vasárnap 15:00 óra között kell teljesíteni. A pecsételő helyek szombaton 8:00-tól 18:00 óráig, vasárnap 8:00-tól 15:00 – óráig tartanak nyitva.

Fullscreen-Logo
No Motor Rally

loading map - please wait...

No Motor Rally 47.356414, 17.883682

További információ itt

Hozzászólás írása

You must be logged in to post a comment.