View Sidebar
Bringaréna

Bringaréna

A télen síliftként működő Szent Sólyom négyüléses felvonó nyáron a kerékpárosokat és kerékpárjaikat szállítja fel a hegytetőre, ahonnan a különböző pályák indulnak. A könnyed családi pályáktól egészen az izgalmasabb élményeket kínáló nyomvonalakig válogathatunk a pályarendszer nyújtotta lehetőségekből. A kerékpározás nagyon kényelmes a Bringarénában, mivel a felvonóból kiszállva csupán gurulni kell lefelé és élvezni a friss bakonyi levegőt.

A családi élménypályák tökéletes kikapcsolódási lehetőséget kínálnak a legkisebbektől egészen a legnagyobbak számára. Kellemes erdei környezetben, megerőltetés nélkül, biztonságosan lehet átélni a hegyikerékpározás semmihez sem hasonlítható élményét. A könnyed, kis-lejtésű családi útvonalakon haladva a kicsik – szüleik felügyelete mellett – biztonságban élvezhetik a bringázást. A teljesen kezdők számára pedig a völgyben alakítottak ki egy tanulópályát, ahol elsajátíthatják a biztonságos kerékpárhasználat alapjait. Természetesen az izgalmasabb élményt keresők is megtalálják a nekik való terepet Eplényben. A cross country, freeride és downhill pályákon garantált a magas adrenalinszint.

Eplényben található egy jól felszerelt kölcsönző és egy kerékpáros tesztbázis, ráadásul gondoskodtak a bringák letisztításának lehetőségéről is. A pálya alján kerékpármosót alakítottak ki. (Forrás: http://bikemag.hu/)

Fullscreen-Logo
Bringaréna

loading map - please wait...

Bringaréna 47.213770, 17.929760

Bővebb tájékoztatás itt

 

Hozzászólás írása

You must be logged in to post a comment.