View Sidebar
Bakony-Gyöngye Vendégház

Bakony-Gyöngye Vendégház

Bakonyszentkirályon található a Bakony-Gyöngye Vendégház, mely egész évben várja vendégeit a Bakony csodás környezetében, a Cseszneki vár lábánál. A vendéglátók szeretettel várják a túrázás szerelmeseit, számos kipróbált túraútvonal áll rendelkezésükre. Kiváló helyszín családok, baráti társaságok részére is. Azok, akik felhőtlen pihenésre, tiszta levegőre vágynak, garantáltan teljes kikapcsolódásban lehet részük. Amennyiben úgy szeretnék élvezni a pihenést, hogy a főzésre ne legyen gondjuk, félpanziós ellátás igénybe vételével ez is megoldható. Házias ízek, saját termesztésű alapanyagok, kedves kiszolgálás – keressék fel őket.

Két teljesen felszerelt apartman áll a kedves vendégek rendelkezésére. Nagyobb társaságok, családok számára az emeleti apartman nyújt kényelmet, melyben három különáll szobában összesen hét férőhely biztosítható, ezekhez összesen két fürdőszoba tartozik. A teakonyha teljesen felszerelt, a nappaliban pedig SAT TV található. Hogy együtt tudjon étkezni a társaság, egy tágas étkező áll rendelkezésre. A vendéglátók gondoltak a kicsikre is, kiságy, etetőszék és rengeteg játék várja a legkisebb vendégeket is.

Pároknak, kisebb családoknak ajánlják földszinti apartmanjukat, mely két éve került átadásra. Az apartmanban egy hálószoba található két férőhellyel, azonban a férőhelyek száma a nappaliban található vendégággyal bővíthető. Természetesen külön fürdőszoba tartozik ehhez a szállóhelyhez is, valamint felszerelt teakonyha áll itt is a vendégek rendelkezésére. A vendégház teljes területén WIFI hálózat működik.

Fullscreen-Logo
Bakony-Gyöngye Vendégház

loading map - please wait...

Bakony-Gyöngye Vendégház 47.357610, 17.890136

Bővebb információ: Reichné Bacsárdi Mária +36 30 601 7678

A vendégház honlapja: www.bakonyvendeghaz.hu

Hozzászólás írása

You must be logged in to post a comment.